Yeni Nokia 3310'un Satışa Çıkış Tarihi!

Nokia'nın yeni telefonlarının satış tarihi açıklandı. Nokia 3310, Nokia 6, Nokia 5 ve Nokia 3'ün ne zaman satışa sunulacağı sızdı...

Nokia'nın yeni telefonlarının satışa sunulması beklenirken şirketten ses soluk çıkmadı. 2017 yılının ilk çeyreği bitti ancak HMD'nin yeni Nokia markalı telefonlarının Avrupa ülkelerinde yer alması bekleniyor.

Bununla beraber HMD Global'in Doğu Avrupa Pazarlama Şefi

geçen ay Mobil Dünya Kongresi'nde (MWC)açıklanan bütün marka telefonların çıkış tarihini geçtiğimiz günlerde açıklamıştı.

Himbele'ye göre şirket özellikle telefon Nokia 3310 ile beraber üç akıllı telefonu yılın ikinci çeyreğinde piyasaya sürecek. Hepsi olmasada birçoğu farklı Avupa ülkelerinde ön siparişe sunulmasıyla beraner en azından Mayıs ortasına kadar raflardaki yerini alması bekleniyor.

HMD yetkilisi fiyatların KDV değeri ile beraber ülkelere göre değişiklik gösterebilir. Finlandiya şirketi Nokia 3'ü 139£ Nokia 5 ve Nokia 6'yı 189£ ve 229£ karşılığında satışa sunulması bekleniyor.

Nokia 6 Arte Black Limited Edition 299£ karşılığında satış yapacak ve seçkin pazarlarda satışa sunulacak. Bildiğiniz üzere Nokia 3310 özellikli telefon 49£ karşılığında satışa sunulacak.

Siz yeni Nokia telefonların fiyatını nasıl buldunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.