Apple, Google ve Facebook 2075 Yılında Daha Büyümüş Olacak!

Apple'ın kurucu ortaklarından olan Steve Wozniak, Apple, Google ve Facebook'un geleceği hakkında görüşlerini açıkladı...

Steve Jobs ile Apple'ın kurucu ortaklarından biri olan Steve Wozniak, 2075 yılı hakkındaki tahminlerini bizlerle paylaştı. S.Wozniak'ın açıklamasına göre; 2075 yılında Apple, google ve Facebook daha büyük şirketler haline gelecek.

USA Today ile yapılan röportajda Apple'ın kurucu ortağı 2075 yılına dair öngörülerini paylaştı. Woz "Apple, IBM gibi uzun ömürlü olacak. Apple'ın nakit parasına bakacak olursak (246 milyar dolar) ile herşeye yatırım yapması mümkün. Dolayısı ile 2075 yılında nakitini daha da arttıracak ve hala faaliyet gösterecek. Aynı şeyler Google ve Facebook içinde geçerli dedi.

Wozniak ayrıca; yeni kentlerin çölde inşa edilecek. İnsanlar kubbeli yapılarda yyaşayacak ve dışarı çıkmak için ise özel kıyafetler giyecek. İnsanlar hastalıkları teşhis etmek için yapay zeka kullandığı için doktorları pek iyi bir gelecek beklemiyor. Woz'a göre; Mars kolonisi de olacak. Ancak Woz, 2075 yılına kadar uzaylılarla karşılaşıp karşılaşmayacağımızdan emin değil.


Siz Steve Jobs'un önerileri hakkında ne düşünüyorsunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.