Apple Mac Pro'ya Samsung'dan Rakip ArtPC Pulse Geliyor!

Samsung PC ile ilgili Apple'ın iMac Pro modeline benzeyen silindir tasarımlı ArtPC Pulse bilgisayarının özellikleri ve fiyatı...

Samsung telefon sektöründe kötü zamanlar yaşamasına rağmen teknolojiden geri kalmadı ve bilgisayar alanında yeniliklerine hız kesmeden devam etmekte. Samsung'un yeni modeli olan ArtPC Pulse adındak bilgisayarın tasarımı bir silindire benzemekte. Bu silindire benzeyen tasarım ile Apple'ın iMac Pro modeline rakip olarak gelmesi muhtemel.

Anlaşılan sıkı rakip olan Apple ile Samsung bu silindir modeli yüzünden de davallık olacak. Bilgisayar teknik açıdan Intel Core i5 veya i7 Skylake serisi işlemcisi 16GB DDR4 RAM 256GB SSD ve 2TB'a kadar HDD sunan ArtPC Pulse'de 4 adet USB 3.0 portu 1 adet Type-C portu HDMI girişi ve SD kart yeri bulunmaktadır.

Harman Kardon destekli 360 derecelik surround ses desteği sunan ArtPC Pulse, üzerindeki hafif ışıklandırma ile tasarımın şıklığına ışık katıyor. 1.199 Dolar’dan başlayan fiyatlar ile ön satışa sunulacak olan Samsung ArtPC Pulse, Mac Pro ve HP Pavilion Wave gibi rakipleri karşısında bakalım neler yapabilecek.

Sizce ArtPC Pulse rakiplerini geride bırakabilecek mi?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.