Apple Music Android için güncelledi!

Apple'ın online müzik servisi olan Apple Music bilindiği gibi iOS ve Android platformu için de gelmişti.Ve şimdi Apple Music Android'de güncellendi! İşte yeni özellikler!

Müzik severler bilindiği gibi artık online müzik dinleme servislerine yöneliyor. Spotify'ın elde ettiği büyük başarının ardından pek çok firma online müzik alanına yöneldi. Apple'da kendi müzik servisi olan Apple Music'i geçtiğimiz sene tanıtmıştı. Ve Apple'ın bu müzik servisi sadece Apple cihazları için değil Android platformuna da geldi.

Apple'ın bilindiği gibi daha önceden Android üzerinde herhangi bir uygulaması yoktu. Apple online mizik servisi olan Apple Music'i Android platformuna da getirmişti. Apple Music Android üzerinde güncellendi bile.

Apple Music Android üzerinde Widget desteği kazandı. Android işletim sistemlerinde ana ekran üzerinden de kullanımı mümkün olan Apple Music'i kullanıcıalr böylece çok daha pratik bir şekilde kullanılabilecek. Çalan şarkının kontrolünden şarkılar arasında geçişe kadar pek çok işlemin Apple Music Widget üzerinden yapılabilmesi bu konuda sürekli uygulamanın açık kalmasına da gerek kalmayacak.

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?