Samsung katlanabilir ekran için yeni patent aldı!

Geleceğin ekranları bilindiği gibi katlanabilir olacak! Bu konuda büyük araştırmalar ve geliştirmeler yapan Samsung katlanabilir ekranlarla ilgili yeni bir patent aldı!

Samsung'un cep telefonlarıan özel olarak geliştirdiği katlanabilir ekranlarda sona geliniyor. Samsung katlanabilir ekranlar üzerine yeni bir patent aldı.

Son patent örneklerine bakıldığında, Samsung'un katlanabilir ekranlarda epey bir gelişme sağladığı ve bu yolda sona geldiği görülüyor. Çizimlere bakıldığında Samsung'un yeni akıllı telefonu ortadan katlanabilen ekranla gelecek. Ekranı katlanabilir olacağına göre cihazda kullanılacak parçalar da buna uyumlu yani katlanabilir olacak. Samsung cephesinde yaşanan bu gelişmelere bakarak Project Valley'le ne zaman tanışırız şimdilik kestirmek güç. Ancak son iddialara göre 2016'nın ikinci yarısı tanışabiliriz.

Ancak Samsung'un bu cihazının çıkışı daha ileriye ertelenebilir. Samsung'un bu çalışmalarına bakarak katlanabilir ekran üzerinde epey mesai harcadığını söyleyebiliriz.

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?