Apple Music Otomatik Abonelik Nasıl İptal Edilir?

Apple Music yaptığı kampanya süresi doldu. Bu günden itibaren ücretli olacak ücreti ve üyelik iptali nasıl yapılır?

Türkiyede 3 ay önce kullanıcılarına sunulan Apple Music 3 aylık deneme süresi bugun itibarıyla sona erdi. Eğer Apple Music ülkemize geldiği ilk günden bu yana hesabınızı açtıysanız ücretsiz abonelik bugün sona erecektir. Üyeliğinizi iptal ettirmek istiyorsanız ve ek ücret ödemek istemiyorsanız üyelik iptali için yapmanız gerekenleri yazımızın devamında bulabilirsiniz.

Apple Music iptal etmek için ilk olarak yapmanız gereken iTunes üzerinden abone olduğunuz hesabınıza giriş yapmalısınız. Giriş yaptıktan sonra Profil Menüsünden "Hesap Bilgilerine" tıklayarak bu aşamadan sonra Ayarlar sekmesinin alt bölümünde abonelikler bölümünü tıklayıp Yönet kısmnında karşınıza çıkacak olan sayfanın alt kısmında "Otomatik Yenileme" seçeneğini kapalı duruma getirmelisiniz.

Yaptığınız işlem sonucunda yenilenme kapatılacak ve siz akif etmeyene kadar Apple Music aboneliğiniz yenilenmeyecek ve kredi kartı hesabınız üzerinden ücret alınmayacak. Ancak üyleliğinin devam etmesini isteyen kullanıcılar 9.99 TL ücret karşılığunda aylık üyeliklerine devam edebilirler. Peki siz Apple Music uygulamasını kullanmaya devam edecek misiniz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.