Apple Music Yenileniyor!

Apple'ın kısa zamanda hızlı büyüme kaydeden online müzik servisi Apple Music yakın bir zamanda yeniliyor. İşte Apple'ın sevilen servisi Apple Music'in yeni özellikleri!

Kullanıcılar müzikleri artık online dinliyor. Online müzik alanında bir numara olan Spotify'a rakip olarak gelen Apple'ın müzik servisi Apple Music hızla büyüyor ancak Spotify'ın hala çok gerisinde. Apple bunu değiştirmek için online müzik servisi olan Apple Music'i çok yakında yenileyecek. Çıktığı ilk günden beri çok değişmeyen Apple'ın online müzik servisi Apple Music üzerinde ilk olarak genel hatalar düzeltilecek. Bununla birlikte uygulamanın tasarımında da iyileştirmelere gidilecek.

Bloomberg'e göre Apple Music kullanıcılar için çok önemli sayılabilecek özellikleri de getirecek. Apple Music'in değişen arayüzü kullanıcılar için daha sezgisel bir kullanıma sahip olacak. Kullanıcıların uzun süredir şikayet ettiği Apple Music'te ki bu yavaşlıkta yeni Apple Music'te düzeltilecek.

Apple'ın müzik servisinin yeni hali Haziran ayında düzenlenecek WWDC etkinliğinde tanıtılması bekleniyor.

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?