OnePlus 3 Bomba Gibi Geliyor!

Eğer iddialar doğruysa OnePlus'ın yeni amiral gemisi olması beklenen OnePlus 3 yeni nesil amiral gemi katili olmaya devam edecek. İşte tüm detaylar!

OnePlus bilindiği gibi akıllı telefonlarını rakip firmaların amiral gemilerine kafa tutacak cinsten yapıyor ve bu akıllı telefonların fiyatlarını çok daha düşük tutuyor. Çıkışına az bir süre kalan OnePlus'ın yeni amiral gemisi OnePlus 3 görünüşe göre yine bomba özelliklerle gelecek.

OnePlus 3 hakkında yapılan son dedikodulara göre OnePlus 3 sadece 15 dakikada şarj olabilecek. Çin'de orataya çıkan son sertifika belgeleri bilinidiği gibi bu işlerde uzman bir diğer marka olan Oppo'nun geliştirdiği düşük voltajlı VOOC hızlı şarj teknolojisi OnePlus 3'te de kullanılabilir. Ancak bu iddia doğrıysa eğer bunun anlamı Snapdragon işlemciyle gelecek olan OnePlus 3 işlemcinin de sahibi olan Qualcomm'un Quick Charging teknolojisinden uzak olacak.

Yine bilinidği üzere OnePlus firması şimdi ki amiral gemisi olan OnePlus 2'de 3300mAh kapasiteli bir pille geliyor. OnePlus 3 hakkında sızdırılan belgelere göre ise OnePlus 3 çok daha büyük bataryaya sahip olacak. Eğer iddialar doğruysa OnePlus 3'te 3500 mAh kapasiteli pil kullanılacak. OnePlus 3 gücünü Qualcomm'un Snapdragon 820 işlemcisinden alacak. Ayrıca OnePlus 3'te 16 megapiksel çözünürlüğe sahip ana kamera ve 8 megapiksel çözünürlüğünde selfie kamerası kullanılacak.

OnePlus'ın yeni amiral gemisi OnePlus 3 ayrıca iki modelle geleceği de gelen iddialar arasında. OnePlus 3'ün bir modeli 4 GB RAM ve 32 GB dahili depolama alanı ile gelirken diğer modeli de 6 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanıyla birlikte gelecek. Ayrıca cihazlarda NFC özelliğide olacak. Son olarak edinilen bilgilere göre OnePlus 3'ün 18 Mayıs'ta özel bir etkinlikte tanıtılması bekleniy

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?