Apple TV Büyük Uygulamaları Desteleyecek!

Apple, App Store'nin yeni politikasından yararlanarak tvOS uygulamasındaki üst boyutları 200MB'dan 4GB'ta çıkardı...

Apple'ın geçtiğimiz günlerde yapmış olduğu açıklamada artan veri boyutu ile geliştiriciler, gönderimlerinde daha çok medya içerebilecek ve kurulumdan sonra eksiksiz bir zengin kullanıcı deneyimini sağlayabilir dedi. Aynı zamanda tvOS uygulaması ile App Store'da 20GB'a kadar ek içerik barındırmanız mümkün olacak diye ekledi.

Apple tv'yi kullananların ücretli TV aboneliğindeki video uygulamalarına anında erişmelerine yardımcı olmak için geçen sene Apple, iPhone, iPad, iPod touch veya Apple TV üzerinden uydu TV sağlayıcısında oturum açmak için yeni bir iOS oturum açma aracını yayınladı. Yeni özellik şuan sadece ABD'de mevcut ve CenturyLink Prism, DirecTV, Dish, GVTC, GTA, Hawaiian Telcom, Hotwire, MetroCast, Sling'de kullanılabilir. Umarız yakında tüm dünyada aktif olarak kullanılabilecek.

Sizin de ağlayıcınız tekli oturum açmayı desteklediği halde, yine de ayrı oturum açmanız gereken uygulamalar olabilir. tvOS 10'dan sonraki sürümleri çalıştıran Apple TV'nizden veya iOS 10 veya sonraki sürümlerine sahip olan iPhone, iPad, iPod Touch cihazınızdan tek seferde yalnızca bir TV sağlayıcısı ile oturum açmanız mümkün.

Siz Apple TV'den memnun musunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.