Apple Watch 3'ün Lansmanı Yapıldı!

Apple'ın yeni akıllı saati Apple Watch 3 resmen tanıtıldı. Apple Watch'ın bütün özellikleri haberimizde yer alıyor...

Apple beklendiği gibi yeni nesil Apple Watch'i resmen tanıttı. Apple'ın Watch Series 3,çağrı, mesaj ve daha fazlasını alabilmeniz için dahili hücresel bağlantı ile gelecek.

Yeni Apple Watch %70 daha fazla performans sunan çift çekirdekli işlemci ile desteklenmiş. Siri de konuşmaya başlayacak. Cihaz %85 daha hızlı WİFİ performansıyla W2 kablosuz çip ile beraber geliyor. Apple Watch, mevcut iPhone'nunuzla aynı telefon numarasını paylaşacak ve geleneksel bir nano SIM'e göre bir elektronik SIM izleyecek.

Hücresel bağlantı sayesinde, Apple Watch Series 3, koşu veya yürüyüş sırasında Apple Music'e erişmenize izin verir. Ayrıca sağ tarafta saatin üzerinden gezinmenize izin veren kırmızı renkli bir tuş var.

Yeni Apple Watch, yeni sağlık izleme fonksiyonları, Siri önerileri, yeni saat yüzleri ve daha fazlasını içeren en son yazılım olan watchOS 4 ile piyasaya çıkacak. Saat aynı zamanda GPS özelliğine sahip. Apple, 18 saate kadar pil ömrü vaat ediyor. Tasarım açısından, yeni saat, Watch 2 ile aynı fiziksel boyuttadır.

Apple Watch çeşitli durumlarda ve gruplarda geliyor. Ön siparişler 15 Eylül'de başlayacak ve 22 Eylül'den itibaren satışa sunulacak. Yeni Apple Watch Serisi 3 WiFi için 329 $ ve Cellular için 399 $ fiyatla satışa sunuluyor. Apple, Series 1 modellerini iptal ederken, Series 2 modellerini 249 $ fiyat etiketi ile piyasada tutmaya karar verdi.

Siz Apple Watch 3'ün özelliklerini ve fiyatını nasıl buldunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.