WhatsApp'ın Beklenen Özelliği Sonunda Aktif!

WhatsApp kullanıcılarının dört gözle beklediği özellik kullanıma sunuldu. WhatsApp'ta gönderdiğiniz mesajları silebileceksiniz...

Herkesin merakla WhatsApp'a gelmesini beklediği özellik sonunda geldi. Merak edilen özellik sayesinde göndermiş olduğunuz mesajları silebileceksiniz. Şimdiye kadar WhatsApp'ın bu özelliği yakında kullanıma sunacağına dair birçok haberi sizlerle paylaştık. Anlaşılan o ki beklenen gün sonunda geldi.

Dünya genelinde en fazla kullanılan mesajlaşma uygulaması WhatsApp bir gün içinde karşınızdaki kişilere sayısız mesaj, ses, video, ses kaydı göndermenizi sağlıyor. WhatsApp’ı tercih eden kullanıcılar uzun zamandır mesaj silme özelliğinin gelmesini bekliyordu. Geçtiğimiz aylarda bu özelliğin hazırlıklarının başladığını görmüştük.

Farklı kaynaklardan WhatsApp kodlarında bu özelliğin altyapısının hazırlandığını fark etmişti. Arada geçen zamanın ardından mesaj silme özelliğine dair önemli bir gelişme yaşandı. Yanlışlıkla gönderilen mesajları silmek çok yakında mümkün olacak. Bu paylaşıma göre WhatsApp sonunda merakla beklenen özelliği Android ve iOS cihazlarda test etmeye başladı. Programa dahil olan kullanıcılar gönderdikleri mesajların rahatlıkla silinebildiğini görüyor.

Silinen mesajların ardından bu mesaj silinmiştir uyarısı kalıyor. Yani silinen mesajların ardından bir açıklama yapmak gerekecek gibi görünüyor. Şimdilik WhatsApp’ın büyük heyecan uyandıran mesaj silme özelliğini ne zaman kullanıma sunacağı bilinmiyor.

Siz WhatsApp'ın mesajları silme özelliğinin gelmesini bekleyenlerden misiniz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.