Apple Watch'a Radyo Özelliği Ekleniyor!

Apple dün yayınladığı watchOS 4.1 Beta 1 gğncellemesi ile Apple Watch'a radyo özelliğini ekledi. Apple Watch serisinin hangisi destekliyor...

Cupertinolu dev Apple, iPhone etkinliğinde yeni saati Apple Watch Series 3'ü bizlere duyurmuştu. LTE bağlantısı ile dikkatleri çeken akıllı saat pazardaki rakipsizliğini koruyan Apple'ın Apple Watch Series 3'e özel bir takım özellikleride üstü kapalı bir şekilde değinmişti.

iOS 11 ve WatchOS 4 güncellemesinde sorun yaşaya Apple dün iOS Beta 1 ve watchOS 4.1 Beta 1 güncellemesini geliştiricilere sundu. watchOS 4.1 Beta 1 güncellemesini yğkleyen Apple Watch Series 3 kullanıcıları saatlerinde LTE büzerinde çalışan radyo özelliğini fark ettiler.

Ayrıca bu güncelleme ile Apple Music'i, Apple Watch Series 3 üzerinden LTE bağlantısı üzerinden kullanabilme özelliği saate ekleniyor. Apple, daha önce söz vermiş olduğu ancak final sürümünde bu sözü tutmadığı Siri'ye kişisel DJ özelliği ekleme özelliğini bu beta sürümleri ile nihayet ekliyor. watchOS 4.1 Beta 1 ile gelen bu yenilikler Apple Watch Series 3'e özel olacağını ve bu güncellemenin nihai sürümünün Ekim ayı sonunda yayınlanacağını belirtelim.

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.