Apple Watch'a Sekiz Yeni Özellik Geliyor!

Apple'ın düzenlemiş olduğu konferansta ilk ön plana çıkarttığı Apple Watch oldu. Saate uygulamaların hızlı açmasını sağlayan özellikler eklenmiş...

Teknoloji bölümü başkanı yardımcısı Kevin Lynch Apple Watch güncellemesini duyuran isim oldu . Ancak bu özellikle beraber uygulamalar yedi kat daha hızlı çalışacak ve güncelleme bedava olarak son baharda gelmesi bekleniyor. Saatin akıllı cevaplama özelliği ile herhangi bir iMessage'ı otomatik olarak yanıtlaya bilir veya acil SOS özelliği sayesinde de üç saniye tuşa bastıktan sonrada otomatik olarak 911'i arıyor.

Arama tamamlandıktan sonra acil durum kişilerinize ulaşarak lokasyonunuzun bulunduğu bir haritayı gönderiyor. Kullanıcının bulunduğu ülkeye göre bu acil durum numarası değişmekete. Apple Watch'a gelen aktivite paylaşımı sayesinde arkadaşlarınızla aktivite sonuçlarınızı karşılaştırabiliyorsunuz. Ayrıca Smart Reply, Scribble ve Audio üzerinden iletişime geçebiliyorsunuz.

Bunun yanı sıra tekerlekli sandalye kullanıcıları da aktivite uygulamasını kullanabiliyor. Uygulama yürüme yerine tekerlek itişlerini hesaplıyor. Breath ismi ile çıkan yeni uygulama derin nefes alma seanslarını ayarlıyor. Farklı saat yüzleri için ekranda yapılan sürükleme hareketi artık aktivite yüzü içinde geçerli. Burada da istediğiniz görüntüyü seçebiliyorsunuz. Saat yüzlerine yeni Minnie Mouse yüzü ve yeni numaratik tarz saat yüzü eklendi. Yüzlerin içerisinde yer alan fontlarda kendi isteğinize göre değiştirilebilirsiniz.

Peki siz Appe Watch özelliklerini nasıl buldunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.