Apple Yarın Neleri Tanıtacak!

Apple 2016 yılının son etkinliğini yarın yapıyor, düzenlenen lansmanda Apple neler tanıtacak. İşte Detaylar...

Apple yıl içinde 3 etkinlik düzenlemeye devam ediyor. Apple WWDC'de yeni yazılımlarını Eylül ayında düzenlediği etkinlikte yeni iPhone modellerini Ekim ayında düzenlediği etkinlikte ise MacBook ve yeni ürünlerini kullancılarına duyurur. Apple bu senede geleneği bozmadan yola devam etti ve Ekim ayında düzenleyeceği etkinliği açıkladı.

Apple'ın bu yıl düzenleyeceği Macbook Air etkinliği 27 Ekim yani yarın olarak belirlendi. Apple'ın gönderdiği davetiyede yarın düzenlenecek olan etkinlikte MacBook MacBook Pro ve MacBook Air modellerinin tanıtılması bekleniyor. Macbook modellerinde 3.5mm girişi, parmak izi okuyucusu Touch ID, kısayol ve durum bilgileri için OLED panelinde modelde yer alması bekleniyor.

Cihazın donanım ve tasarımsal açıdan güncellemesi beklenen MacBook modellerinde iPhone 7'de yer alan siyah renkte olacak. Yapılacak etkinlikte iPad Pro 2, iPad mini ve iPad Air 3'ün de tanıtılması bekleniyor. Davetiyenin ön yüzünde "hello again" yazması çok manidar. Hepnizin hatırlayacağı üzere Steve Jobs ilk iMac'i tanıttıktan sonra reklamlarda "hello again" sloganı kullanılmıştı.

Sizce Apple'ın başka süprizleri var mıdır?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.