Facebook Prisma'nın Efektlerini Alıyor!

Sosyal medya platformundaki beğendiği özelliği kendisi tarafından geliştirip kullanıcılarına sunan Facebook son zamanların popüler uygulaması Prisma'nın özellikleri...

Klasik dünya düzenin kuralları gereği her ne kadar yeni girişimler yenilikler ile çıkıp gelse de büyük firmalar ya bu küçük girişimleri satın alarak ya da aynı gelişmeleri kendisi yaparak güçlenmeye ve büyümeye devam eder. Bunun teknoloji ve sosyal medya alanındaki versiyonu olan facebook/" class="tag-url tag-type-1" title="facebook">Facebook ise hem kendi platformu, hem Messenger, hem WhatsApp ve hem de Instagram gibi bünyesindeki uygulamalara etrafta hangi yeni uygulama özellikleri popüler ise, alıp kendisine getirerek yoluna devam ediyor.

Son zamanların popüler uygulaması olan Prisma'da yer alan özel efektler ve video çekimi, canlı yayın özelliği birçok yere getireceği konuşulan Prisma efektlerini büyük ihtimalle Instagram’a da filtre olarak getirecek olan Facebook, böylece tüm güzel detayları kendinde toplayarak güçlenmeye ve büyümeye devam edecek.

Prisma ile çekilmiş bir video nasıl olur diye merak ediyorsanız izlemenizi tavsiye ederiz.

Siz Prisma'yı kullanıyor musunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.