BlackBerry DTEK60 Lansmanı Yapıldı!

Android işletim sistemi ile çalışmakta olan BlackBerry DTEK60'ın resmi tanıtımı gerçekleşti. Cihazın fiyatı ve özellikleri....

Hepinizin bildiği üzere BBOS'tan umudunu kesen BlackBerry ani bir karar ile Android platformuna geçti. BlackBerry Priv ile Android şansını deneyen firmanın Mercury adında bir modelle çıkış yapması bekleniyordu. Ancak BB Mercury'den önce BlackBerry DTEK60 modelini bugun resmi olarak tanıttı.

BlackBerry DTEK60'ın 5.5 inç büyüklüğünde 2K çözünürlükte AMOLED ekranı, 2.15 GHz hızında çalışmakta olan Snapdragon 820 yonga seti ve arka kapağında 21 megapiksel ön yüzünde ise 8 megapiksel kameraya yer verilmiş. Cihaz 4GB RAM, 4K video kaydı f/2.0 diyafram açılığının yanı sıra parmak izi okuyucusu ve USB Type-C portuna yer verilmiş. BlackBerry DTEK60 153.9 mm x 75.4 mm x 6.99mm boyutlarında 165 gram ağırlığında ve bataryasından söz edecek olursak şayet 3.000mAh kapasiteli pil ömrü yer alıyor.

BlackBerry DTEK60 kutusundan Android 6.0 Marsmallow işletim sistemi ile çıkacak ancak Android 7.0 Nougat güncellemesinden fayadalanacaktır. Cihazın 499 dolar olarak satışa sunulması bekleniyor.

Siz BlackBerry DTEK60 almayı düşünüyor musunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.