Apple'dan O Ülke İçin Sevindirici Haber!

Apple bir ülkede ürünlerine ciddi indirim yaptı. Apple'ın indirim haberi o ülkede ki kullanıcıları çok sevindirdi. İşte Apple'ın indirim yaptığı o ülke ve indirim detayı!

Apple'a geçtiğimiz haftada Çin üzerinden şok bir haber gelmişti. Ancak Apple bu durumu pek önemsememiş olacak ki bir başka Orta Asya ülkesi olan Japonya'da cihazlarına ciddi indirimler yaptı.

Apple'ın iPhone marka akıllı telefonları dünyada çok beğeniliyor ve çok satıyor. Apple'ın iPhone modelleri elbette ki dünya genelinde çok pahalı fiyatlara stılıyor. Ancak Apple Japonya’da iPhone fiyatlarını yüzde 10 indirim yaptığını duyurdu. iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone SE, iPhone 6s ve iPhone 6s Plus modellerinde geçerli olacak bu yüzde 10'luk indirim Japonda'daki kullanıcıları sevindirdi.

Son olarak Apple Japonya’da indirime giren bu modellerden birisini 14 gün içerisinde alan tüketicilere 50 dolara kadar ödeme yapacağını duyurdu.

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?