Surface Phone Bomba Gibi Gelecek!

Microsoft'un uzun süredir konuşulan ancak bir türlü çıkmayan yeni akıllı telefonu Surface Phone hakkında sızıntılar var. İşte ilk Surface Phone sızıntıları tüm detaylar!

Microsoft bilindiği gibi akıllı telefon pazarında bir türlü varlığını arttıramadı ve sürekli olarak akıllı telefon pazarında zarar ediyor. Microsoft'un Nokia'yı aldıktan sonra başlattığı değişim Lumia adında da devam edecek.

Microsoft'un Lumia yerine kullancağı isim olan Surface Phone ismini bomba gibi bir telefonda kullanacak. Microsoft'un uzun zamandır sürdürdüğü akıllı telefon serisi Lumia'nın artık sonu geldi.

Microsoft'un anavatanı olan Amerika'da satı rekorları kıran Surface tabletlere ek olarak artık Surface Phone'lar gelecek. Forbes'ın aktardığı habere göre Microsoft'un akıllı telefonları artık tek seri olacak ve bu seride Surface Phone olacak. Microsoft'un yeni akıllı telefonu Surface Phone bomba gibi gelecek. Microsoft Surface Phone hakkında son sızıntılar ise şöyle. Yeni akıllı telefonda Qualcomm'un gelecek sene çıkacak olan yeni nesil işlemcisi Snapdragon 830 kullanılacak. Ayrıca Surface Phone'da kullanılacak RAM miktarı ise kullanıcıları memnun edecek cinsten. Zira cihazda tam 8 GB RAM kullanılacak. Ayrıca son sızıntılara göre Surface Phone 3 farklı modelle gelecek.

Microsoft'un yeni akıllı telefonu Surface Phone'un gelecek yıl satışa çıkması söyleniyor. Bakalım bunlar gerçekleşecek mi ?

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?