Apple'ın MacBook Serisi Yenilendi!

Apple bugün hiç beklenmedik bir şekilde MacBook serisini güncellediğini duyurdu. Peki yeni MacBook'un özellikleri neler ve yeni MacBook ne kadar! İşte detaylar!

Apple bilindiği gibi önümüzde ki aylarda yeni bir etkinlik düzenleyecek. Bu etkinlikte Apple'ın pek çok şey tanıtması bekleniyor. Ancak Apple bugün hiç beklenmedik bir şekilde MacBook serisini güncellediğini duyurdu. Peki yeni MacBook'un özellikleri neler ?

Apple, MacBook’u en yeni nesil işlemciler, çok daha iyi grafik performansı, daha hızlı bir flash depolama ve bir saat daha uzun pil ömrü ile yeniledi. Apple tarafından yenilenen MacBook'a Mac'de ilk olarak roze altın rengi sunuluyor.

Yeni MacBook, gücünü yine Intel'in işlemcilerinden alacak. Turbo Boost ile hızı 3.1 GHz’e ulaşan, 1.3 GHz’e kadar altıncı nesil çift çekirdekli yeni nesil Intel Core M işlemcilere ve 1866 MHz belleğe sahip olacak. Cihazın tasarımında herhangi bir değişiklik olmadığı için parçalar korundu ve ekran da aynı kaldı.

Apple'ın bir diğer yeniliği ise, uzun zamandır güncellemediği MacBook Air 13 inç modeline 8 GB RAM'i standart hale getirdi.

MacBook'un 256 GB PCIe tabanlı tümleşik flash depolama, 1.1 GHz çift çekirdekli Intel Core m3 işlemci 2.2 GHz’e kadar Turbo Boost 'lu modeli 5199 TL. 512 GB PCIe tabanlı tümleşik flash depolama, 1.2 GHz çift çekirdekli Intel Core m5 işlemci 2.7 GHz’e kadar Turbo Boost'lu modelide 6299 TL'ye satışa çıktı.

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?