Siri WWDC Etkinliğinin Tarihini Açıkladı!

Apple bilindiği gibi her sene haziran ayının ortalarında bir konferans düzenliyor. Bu konferansın tarihini Apple sonradan açıklıyor.Ancak bu kez Siri önceden açıkladı!

Apple'ın etkinlikleri her zaman merak edilmiştir. Apple'ın gerek yazılım alanında ürünleri gerekse donanımsal ürünleri bu özel etkinliklerde tanıtılmıştı. Bilindiği gibi Apple'ın haziran ayında düzenleneceği etkinliği de kullanıcılar tarafından oldukça merak ediliyor. Apple bilindiği gibi her zaman etkinlik tarihlerini sonradan açıklıyor. Ancak bu sefer Apple mobil cihazlarında kullandığı sesli asistan Siri etkinliğin tarihini söylemiş olabilir.

Siri WWDC konferansının tarihini 13 ve 17 Haziran tarihleri arasında düzenleneceğini açıkladı. Ancak Siri daha fazla ayrıntı vermeyeceğini söylüyor ve sizi Apple'ın WWDC için hazırladığı web sitesine yönlendiriyor.

Apple'ın WWDC etkinliğinin 13 Haziran tarihinde olacağı ortaya atılmış ancak Apple'ın kensi sesli asistanı olan Siri'nin bu tarihi açıklaması hiç beklenmiyordu. Apple'ın WWDC'de bu sene iOS 10, OS X 10.12 (ya da macOS 10.12), watchOS 3, tvOS 10'u tanıtması bekleniyor.

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?