Google Play Müzik Artık Podcast Desteği Sunuyor!

Google'ın Andorid platformu için sunduğu müzik servisi olan Google Play Müzik artık müzikseverlerin sevdiği özellik olan Podcast desteğini de sunuyor! İşte ayrıntılar!

Müzikseverler tarafından oldukça sevilen podcastlere ilgi her geçen gün artıyor. Ve kullanıcıların çok sevdiği podcast yayınları şu anda iTunes olmak üzere pekçok yerde yayınlanır ve dinlenir. Apple'ın iTunes'un sunduğu podcast yayınları artık Soundcloud ve Youtube tarafından da destekleniyor. Bir başka platform olan Google Play Müzik artık podcast desteği sunuyor.

Google'ın yapmış olduğu resmi açıklama ile resmen başlayan Podcast servisi, artık Google Play Müzik'te de artık yer alacak. Podcastlerin Play Music’e dahil edilmesi de telefonlarında Play Music’i varsayılan müzik dinleme programı olarak kullananların işine geldi diyebiliriz. Bu sayede kullanıcılar hem müzik listelerine hem de favori Podcastlerine tek uygulama üzerinden erişebilecek.

Google'ın bu servisi sayesinde Google Play Müzik kullanan kullanıcılar hem müzik listelerine hem de favori Podcastlerine tek uygulama ile erişebilme imkanına sahip olacak.

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?