Asus Sanal Gerçeklik Gözlüğünü Tanıttı!

Asus son zamanlarda pek çok alanda büyük başarılar yakalıyor. Asus şimdide diğer teknoloji firmasının ürünlerini sunduğu sanal gerçeklik alanında ben de varım dedi!

Asus'un son zamanlarda artan başarısı görünüşe göre daha da artmaya devam edecek. Computax 2016 fuarında yeni Transformer, ZenBook ve ZenPhone ürünlerini tanıtan Asus kullanıcıların uzun süredir beklediği sanal gerçeklik gözlüğünün de tanıtımını gerçekleştirdi. Tayvan merkezli dev şirket böylelikle Sanal Gerçeklik kervanına katılmış oldu.

Asus bilindiği gibi daha öncede başta giyilebilir teknoloji alanında ürün tanıtmayacağını söylemiş sonra da tanıttı Asus ZenWatch ile giyilebilir teknoloji alanında ilk ürününü kullanıcıların beğenisine sunmuştu. Asus'un bu şık ve gerçeğe en yakın akıllı saati kullanıcılar tarafından oldukça çok beğenilmişti.

Asus'un VR gözlüğünün tasarımının da tıpkı ZenWatch'ta olduğu gibi gerçeğe en yakın ve şık tasarım ürünü olduğunu da rahatlıkla söyleyebiliriz. Asus'un yeni Sanal Gerçeklik Gözlüğünün metalik çerçevesi, touchpad bölümü ve şık deri kayışı ile oldukça zevk sahibi bir ürün izlenimini ilk bakışta gösteriyor.

Asus'un bu şık sanal gerçeklik gözlüğünün ne zaman çıkacağı ve fiyatı henüz belirsizliğini korurken, Asus'un yeni sanal gerçeklik gözlüğünü ilerleyen zamanlarda düzenleyeceği etkinlikte çok daha ayrıntılı bir şekilde tanıtılacağı gelen bilgiler arasında.

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?