Asus Yeni ZenBook Üyesini Tanıttı!

Ürettiği akıllı telefon ve dizüstü bilgisayarlarla adından sıkça söz ettiren Asus kullanıcıların büyük ilgi gösterdiği ZenBook serisinin yeni üyesini tanıttı!

Popüler akıllı telefon ve bilgisayar üreticisi Asus ZenBook ailesinin en yeni üyesi olan UX310'u tanıttı. Asus'un "Güç Ve Zerafet Bir Arada" sloganıyla tanıttığı UX310 kullanıcıların beklentisini karşılayacak özelliklere sahip.

13.3 inç büyüklüğünde 1920 x 1080 piksel yani Full HD ekran çözünürlüğüne sahip olan ZenBook UX310 gücünü Intel'in yeni ve güçlü i7 işlemcisinden alıyor. Grafik işlem birimi olarak NVIDIA'nın GeForce 940MX işlemcisini kullanan UX310 kullanıcıların isteklerini karşılayacak gibi duruyor. UX310'un ekranı 276 ppi yoğunluk değerine sahip. 512 GB SSD depolama alanı sunan UX310 USB-C bağlantı noktasını destekliyor ve Harman Kardon imzalı ASUS SonicMaster ses sistemiyle gelen UX310 arkadan aydınlatmalı klavyesiyle ön plana çıkıyor.

ZenBook ailesinin diğer üyeleri gibi ince ve kibar gövdesiyle dikkatleri üzerinde toplayan UX310 Kuartz Grisi ve Kırmızı Altın renk seçenekleriyle kullanıcıların beğenisine sunuluyor. Ağustos ayında Türkiye'de de satışa çıkacak olan UX310'un fiyatı 3.499 TL olarak belirlenmiş.

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?