Sahada Yaşananları Hissettiren Forma Tanıtıldı!

Futbol severlerin Kupa Amerika ve Euro 2016 ile futbol coşkusunu doyasıya yaşadığı bu günlerde üreticilerde boş durmuyor. İşte taraftarlara özel akıllı forma!

Son günlerde giderek artan futbol tutkusu giyilebilir teknoloji üreticilerini de harekete geçirdi. Wearable Experiments şirketi, futbol sahalarında yaşanan olayları taraftarlara daha iyi hissettirebilen akıllı formalarını tanıttı.

Akıllı telefonlara yüklenen uygulamayla çalışan akıllı formalar üst kısmında bulunan sensörlerle taraflarlara titreşimli uyarılarda bulunuyor. Akıllı formalar taraftarın takımı gol yediğinde ya da gol attığında uyarılar verdiği gibi bir futbolcu sarı ya da kırmızı kart görürse de uyarı veriyor. Formalar ayrıca ikili mücadele anlarında da futbolcuların yaşadıklarını taraflarlara üzerine giydikleri akıllı formalarla hissettirebiliyor.

Akıllı formanın çıkış ve fiyat bilgisi henüz açıklanmadı.

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?