Ultimate Ears'ın Hoparlörleri Artık Siri ve Google Now Destekliyor!

Ultimate Ears bilindiği gibi son zamanlarda ürettiği ses sistemleriyle büyük ilgi kazanıyor. Ultimate Ears'ın hoparlörleri artık sesli popüler asistanları destekliyor!

Ultimate Ears'ın EU Boom 2 ve UE Megaboom hoparlörleri için Ultimate Ears tarafından yeni bir güncelleme yayınlandı. Yayınlanan bu son güncelleme ile birlikte Ultimate Ears'ın sevilen iki modeli artık popüler sesli asistanlardan olan Siri ve Google Now'ı destekliyor.

Ultimate Ears'ın bu iki modelinden birisine sahip olan kullanıcılar bundan böyle hoparlörlerin üzerlerinde olan Bluetooth tuşu ile bu sesli asistan servislerini aktif hale getirebilecekler. Ultimate Ears'ın kazandırdığı bu yeni özellik sayesinde kullanıcılar çok daha kolay ve hızlı bir şekilde müziklerini bulabilecekler. Kullanıcılar Siri ve Google Now ile birlikte sadece müzik araması değil sesli asistanların tüm nimetlerinden yararlanabilecek.

Ultimate Ears'ın UE Boom 2 modelinin Türkiye satış fiyatı 749 TL iken UE Megaboom modelinin fiyatı ise 1.099 TL olarak belirlenmiş.

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?