Oppo'nun Uygun Fiyatlı Kamera Canavarı A37 Modeli Tanıtıldı!

Son zamanlarda ürettiği uygun fiyatlı ve yüksek özelliklere sahip akıllı telefonlarla adından söz ettiren Çin'li akıllı telefon üreticisi Oppo yeni A37 modelini tanıttı!

Çin'li akıllı telefon üreticisi Oppo yeni uygun nesilli akıllı telefonu olan A37 modelini tanıttı. Oppo'nun yeni giriş seviyesi telefonu olan A37 kamera özellikleriyle kullanıcıların dikkatini üzerine çekiyor. A37'nin ana kamerası F/2.2 diyafram aralığına sahip 8 megapiksel kamerası bulunan akıllı telefonda yüklü gelen yüksek çözünürlüklü fotoğraf uygulaması sayesinde kullanıcılar tam 24 megapiksellik fotoğraflar çekebilecekler.

Oppo A37'nin selfie kamerası da F/2.4 diyafram aralığına sahip ve 5 megapiksel kalitesinde fotoğraflar çekebiliyor. A37 gücünü Qualcomm'un giriş seviyesi işlemcisi Snapdragom 410'dan alıyor. A37'de 2 GB RAM kullanılmış ve 5 inç büyüklüğünde 720p çözünürlüklü ekran bulunuyor.

Oppo'nun yeni akıllı telefonu 16 GB Dahili Depolama Alanıyla geliyor ve bu hafıza microSD kart ile 128 GB'a kadar arttırılabiliyor. Android 5.1 işletim sistemiyle gelen A37'de 2.630 mAh kapasiteli batarya kıullanılmış. Oppo A37'nin satış fiyatı ise 200 dolar oalrak belirlenmiş.

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?