Asus Zenbook Pro'nun Lansmanı Yapıldı!

Asus özellikleri ile ön plana çıkan Zenbook Pro modelini sonunda tanıttı. Zenbook Pro'nun özellikleri ve fiyatı haberimizde...

Asus'un Tayvan'daki Computex 2017 fuarında yeni ürünleri tanıtıldı. Dünyanın en ince bilgisayarı Zenbook Flip S modeli ile beraber daha güçlü Zenbook Pro tanıtıldı. Zenbook Pro sunacağı üst düzey özellikleri ile Windows deneyimini sizlere sunacak.

Zenbook Pro'nun Özellikleri!

Zenbook Pro 1.8 kg ağırlığında 18.9mm kalınlığa sahip ve 12 ile 14 saat süren uzun pil ömrü sunan bilgisayar sadece 50 dakikada bataryanın yarısından fazlasını dolduruyor. Zenbook Pro modelinde 4 GB DDR5 belleğe sahip olan Nvidia GTX 1050 Ti ekran kartı yer alıyor. Cihazda ayrıca 1 TB'lık SSD bulunuyor.

Zenbook Pro, 15.6 inç büyüklüğünde ekran ile geliyor. Bu ekranın çözünürlüğü ise 4K olarak belirlenmiş. Intel'in en yeni mimarisi olan Kaby Lake i5 ve i7 işlemciler ile donatılan Zenbook Pro, 16 GB'a kadar RAM desteği ile ön plana çıkıyor.

Windows 10 Home ve Windows 10 Pro işletim sistemi seçenekleri ile 1.299 dolar başlangıç fiyatı ile satışa sunulacak olan Zenbook Pro, Harman Kardon ses sistemi ile üst düzey bir ses deneyimi sunacak.

Siz Zenbook Pro'nun özelliklerini beğendiniz mi?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.