Asus ZenFone 3'ün Muhtemel Özellikleri ve Fiyatı

Mayısın son günlerinde tanıtılması beklenen Asus'un yeni modellerinin özellikleri ise şekil almaya başladı. Seride ilk olarak 3 farklı modelin yer alması bekleniyor.

Tanıtımına günler kala Asus bir tanıtım video yayınladı. ZenFone 3 telefonlarının tanıtım tarihine sadece sayılı günler kala cihazın hemen hemen bütün detayları netlik kazanmaya başladı bile. İlk olarak 3 farklı modele yer veren Asus, telefonların boyutuyla her kullanıcıya hitap ediyor.



Küçük ekranlı telefon severler için 4 buçuk inçlik ekran sunarken diğer modellerinde 5 inç, 5 buçuk inç yada 6 inç büyüklüğünde telefon sunabilir. Aynı zamanda 2.5D kavisli camla kaplı olması bekleniyor. Gorilla Glass 4 ile daha sağlam bir hale getirilmesi de güçlü iddialar arasında.

Metal çerçevelerin eşlik edeceği cihazda dayanıklık ön planda. Siyah, beyaz, gül altın, altın ve gümüş renk olmak üzere 5 farklı renk seçeneğiyle piyasadaki yerini alacak. MicroSD kart desteğinin yanısıra çift SIM kart ile bu modellerin tekrar edilmesi beklenirken kasaların ise yekpare yani tek parçadan oluşacak.
Modellerin arka kamerasında 23 megapiksel, ön kapağında ise 8 megapiksel kamera yer alacak.

ZenFone 3'ün fiyatı ve çıkış tarihi hakkında henüz net bir bilgi yok ancak 30 Mayıs'ta tanıtıldığı zaman bu unsurları belli olduğunda sizlerle paylaşacağız.

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.