iPhone 7'nin Kulaklık Girişi Yok!

Bu yıl Eylül ayında tanıtılması beklenen iPhone 7'ni basın görselleri sızdırıldı.

Hemen hemen hergün farklı bir sızıntı habere maruz kalan iPhone 7 bu kez diğer iddiaları güçlendirecek bir haberle karşımızda. Daha önce cihazın kulaklık girişi olmadığı yönündeki haberleri sizlerle paylaşmıştık. Sızdırılan basın görselleri de bu iddiaları doğrular nitelikte.

Sızdırılan görsellere yakından baktığımız zaman cihazın iPhone 6S'e benzer bir tasarıma sahip olduğunu görüyoruz. Kılıf firmasından sızdırılan görsöllere göre anten çizgisi kasanın üst tarafından dolandığını iPhone 6S'de olduğu gibi ortadan geçmediğini de görüyoruz.

Sürekli tartışmalara maruz kalan kulaklık girişi ise bulunmuyor. Cihazın alt tarafında lighthing portu yer alıyor. Bu görselle iPhone 7'nin kulaklık girişi olmadığı söylentileri de bir hayli güçlenmiş oldu.

Kullanıcılar ise iPhone 7'nin iPhone'un eski modellerine benzediği Samsung'un tasarım açısından daha iyi olduğunu tepkilerine ekledi. Tasarım konusunda Apple'ın ciddi anlamda birşeyler yapması gerekiyor. Kulaklık girişi kaldırmakla cihazın boyutunu büyütüp küçültmekle ne yazık ki ancak kullanıcıların tepkisine maruz kalıyor. Peki siz bir türlü tasarım değişikliğine gitmeyen Apple'ın bu tavrını nasıl görüyorsunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.