Asus ZenFone 4 Geliyoor!

Asus'un 6GB RAM'li ZenFone 4 GFXBench test sonuçları ve telefonun özellikleri sızdırıldı...

Asus geçtiğimiz ay düzenlediği CES 2017'de ZenFone AR ve ZenFone 3 Zoom isimli iki akıllı telefon duyurdu fakat Tayvanlı şirketin bu ayın sonunda bir akıllı telefon modeli daha duyurması bekleniyor. ZenFone 4 daha öncede birkaç kez sızdırılmıştı ancak telefonun Şubat ayının sonlarında düzenlenecek olan MWC 2017'de resmen ilan edilmesi muhtemel. GFXBench'te yayınlanan listede ZenFone 4'ün Mayıs ayında raflardaki yerini alacağı ve Asus'un amiral gemisi akıllı telefonu olması bekleniyor.

Telefonda son bir yılın popüler en üst seviye çipi olan Snapdragon 820 ile desteklenmiş ZenFone 4'te en az 6GB RAM ve 64GB dahili depolama alanı ile gelmesi bekleniyor. ZenFone 4'ün etkileyici özelliği Quad HD (2560 x 1440 piksel) çözünürlüğü destekleyen 5.7 inçlik geniş ekranı ile gelmesi bekleniyor.

Kamera kurulumu ve yazılımı ile ilgili detaylar GFXBench testinde sızdırıldı. ZenFone 4'ün amiral gemisi cihazı olacak olan cihazda Android 7.0 Nougat işletim sistemi bulunmakta. Aynı zamanda telefonda 21 megapiksel arka kameranın yanı sıra 8 megapiksel çözünürlüklü ön kamerası ile gelecek.

Siz ZenFone 4'ün özelliklerini nasıl buldunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.