Ücretsiz Verilen Bisikletler Letgo'da!

Sağlık Bakanlığı'nın ülkemizde Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat kapsamında ücretsiz olarak dağıttığı bisikletler Letgo'da satışa sunuldu...

Ülkemizde Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat kapsamında sağlıklı yaşam ve bisiklet kullanımına teşvik etmek için Milli eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı işbirliğiyle okullardaki öğrencilere ücretsiz olarak dağıtılan bisikletler internet üzerinden satışa sunuldu.

Sağlık Bakanlığı ve İl Halk Sağlık Müdürlüklerinin başlatmış olduğu kampanyada bisiklet kullanmaya teşvik etmek için sağlıklı yaşam için okuldaki öğencilere dağıtılan bisikletler internet sayfası üzerinden 2 el olarak satışa sunuldu. Letgo'da satışa sunulan bisikletler 100 ile 300 Tl arasında satışta.Dağıtılan bisikletler öğrencilerin sağlıklarını korumak ve fiziksel aktivite yapmaları için hediye edilen bisikletlerin satışa çıkarılması büyük tepki uyandırdı. Vatandaşlar milli kaynaklardan bisikletlerin satışa sunulmasının önüne geçilmesini istedi. Son iki yılda Sağlık Bakanlığı tarafından 65 bin ücretsiz bisiklet dağıtıldığı öğrenildi.


Siz Sağlık Bakanlığı'nın hediye ettiği bisiklerin satışa sunulması hakkında ne düşünüyorsunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.