Galaxy S8'in Fiyatı Sızdırıldı!

Samsung'un heyecanla beklenen akıllı telefonu Galaxy S8'in cep yakacak fiyatı sızdırıldı...

Samsung'un MWC 2017'de tanıtmını yapılması beklenen telefonun Mart sonuna ertelenen yeni amiral gemisi Galaxy S8 kullanıcıları tarafından heyecanla bekleniyor. Şimdiye kadar Galaxy S8 in özelliklerini sizlerle paylaşmıştık, şimdi ise telefonun fiyatı sızdırıldı.
Samsung'un yeni akıllı telefonu iki model olarak satışa sunulacak. Merakla beklenen Galaxy S8'in 650 ile 700 dolar arası Galaxy S8 Plus'ın 750 ile 800 dolar arasında olması muhtemel. Şu anda verilen fiyatlar baz modelleri için geçerli, dahili depolama alanı arttıkça fiyatıda artacak.

Ülkemizdeki kurdan dolayı Apple'ın uyguladığı zammı Samsung Galaxy S8'de uygularsa şayet Galaxy S8 cep yakacak. Samsung Galaxy S8 için kabataslak bir hesap yapacak olursak Galaxy S8'in 3.300 ile 3.600 TL Galaxy S8 Plus'ın3.600 ile 4.000 TL olması bekleniyor. Anlaşılan o ki kur yükseldikçe telefon fiyatlarında artış yaşanacak. Snapdragon 835 yonga setine sahip Galaxy S8 4GB RAM'den güç alırken, telefonda Bixby adında Siri'ye rakip sesli asistanı ile gelecek.

Galaxy S8'in cep yakan fiyatı hakkında ne düşünüyorsunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.