Asus ZenFone AR, Erkenden Sızdırıldı!

Yarın gerçekleşecek olan basın toplantısından önce Qualcomm, yanlışlıkla yayınlandı!

Qualcomm, Google Tango teknolojisini sonbaharda satışa sunulan Lenovo Phab 2 Pro ile birlikte çalışan Asus ZenFone AR'yi vaktinden önce açıkladı. Qualcomm blog yazısı tarafından açıklanan telefon Snapdragon 821 işlemcisine sahip olacak. Cihazın ön ve arka tarafındaki fotoğraflar ise sızıntılarıyla ünlü olan @evleaks tarafından dün yayınlandı.

Google Tango nedir?

Spesifikasyonların çoğu henüz doğrulanmadı ancak Daydream View sanal gerçelik gözlükleri ve kulaklıkla uyumlu olmasını öneren blog yazısına göre Google Daydream'e hazır olacağı kuvvetle muhtemel.

Çarşamba günü SUS'un CES toplantısında tüm ayrıntıları öğreneceğiz. Sizlere buradan ilgili haberleri sunmaya devam edeceğiz. Toplantı öncesi Qualcomm'un hatası sebebiyle erkenden ortaya çıkan telefon tanıtılmasından iki gün önce yayınlanmış oldu. Qualcomm'un internet sitesinde ortaya çıktıktan sonra bu hata düzeltildi ve fotoğraf kaldırıldı.

Google'un arttırılmış gerçeklik teknolojisiyle birlikte gelmesi beklenen Asus ZenFone AR, böylelikle Google Tango destekli ikinci telefon olacak. Daha önce Lenovo PhoP 2 Pro modelinde bu teknolojiyi görmüştük.

Google Tango destekli modül ile gelecek olan Asus'un yarın gerçekleşecek basın toplantısıyla birlikte Asus ZenFone AR'ın detaylı özelliklerini sizlere buradan aktarmaya devam edeceğiz.

Sizce Google Tango teknolojisi bir akım olarak devam edecek mi?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.