LG'nin Yeni Televizyonu Nano Cell 4K Gelişmiş Teknolojiye Sahip!

LG'nin yeni Nano Cell 4 K televizyonlarını izlemek için en iyi koltuğu kapmak için savaşmak zorunda kalmayacağız.

Televizyon izlerken işte kimi tam karşısında rahat eder kimi bir diğer yan koltukta. Zaman zaman bu isteklerimiz aynı olduğunda en iyi koltuk için ufak eğlenceli bir mücadele vermiyor değiliz. LG, 2017 yılına kadar geliştirmiş olduğu televizyon serisini duyurdu. 4K HDR teknolojisine sahip olan televizyon Nano Cell yeni bir renk geliştirme teknolojisiyle geliyor.

Quantum teknolojisiyle gelen LCD ekranlar Kore şirketinin daha geniş açılardan görülebilen daha ince doğru renkler sunuyor. Tek boyutlu parçacıkları bir nanometre çapında kullanıyor. Bu 60 derecelik açılarda neredeyse hiç renk farkı yok. Bu çoğunlukla oturma odasındaki en kötü koltukta olan aile üyeleri için iyi bir haber..

LG, yeni televizyon teknolojisi hakkında ise şu sözleri söylüyor; “Nano Cell ekranda görüntülenen renklerin saflığını arttırarak artı ışık dalga boylarını emerek bu etkileyici sonuçlara ulaşıyor. Bu ışık emme teknolojisi LG'nin yeni LCD ekranlarının farklı renkleri çok daha hassas bir şekilde filtrelemesine olanak tanıyor ve her rengi orijinal içerik üreticisi tarafından tasarlandığı gibi üretiyor. "

Lg'nin şimdiye kadar LCD setten aldığı en iyi kalitede resmi sunuyor Ayrıca havada yüzden illüyzon sunan hilal şeklindeki bir standa sahip. En ince noktasında 6.9 mm olan amiral gemisi 55 inç SJ9500 olup HDR formatını oynatmak için destek sunarken ayrı ayrı SDR içeriğini işleyerek yükseltmeyi vaat eden bir HDR efekt aracı da içeriyor.

LG, yeni televizyon modellerini CES 2017'de gösterime koyacak. Peki sizce 4K HDR televizyonlara sıçrama zamanı geldi mi? Yoksa standartların mı olmasını tercih ediyorsunuz? Düşüncelerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.