Apple, iOS 10.3 İçin İlginç Bir Özellik Getirebilir!

Beta sürümünün yayınlanması beklenen iOS 10.3 için Sonny Dickson'dan ilginç bir yorum geldi.

Apple'ın önümüzdeki hafta iOS 10.3'ün ilk beta sürümünü piyasaya sürmesi ve yeni bir özelliği de tanıtmayaı planladığı bildirildi. Apple'ın sızıntısını yapan Sonny Dickson'a göre iOS 10.3, Denetim Merkezi'ndeki yeni patlamış mısır simgesiyle varığını hissettiren yeni bir Tiyatro Modu başlatacak. Ancak bu modun kullanıcılara neler sunacağı ise bu aşamada bilinmiyor.

Sinemada iPhone ve iPad sahipleri diğer insanlara rahatsızlık vermeden telefonu kullanmayı mümkün kılan gece modu temasıyla birleşeceği söylenebilir. Apple'ın bu tür antisosyal akıllı telefon kullanımını teşvik eden bir özelliğini ortaya koyabilir. Bu özellik vihazın video içeriğini izlemek için mükemmel ayarlarla baş başa bırakma ihtimali de var.

iOS 10.3 Beta Ne Zaman Geliyor?

Neyse ki tüm bunları öğrenmek için uzun süre beklemek zorunda değiliz. Konu ile ilgili Dickson, iOS 10.3 betasının 10 Ocak'ta test uzmanlarına ulaşacağını düşünüyor.

Bu uzun süredir söylenen karanlık mod mu olacak? Yada Apple'ın aklında başka birşey mi var? Tahminlerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.