Yeni Sızıntı Galaxy S8'in Güçlü Olduğunu Ortaya Koyuyor!

Samsung her zaman olduğu gibi amiral modellerinden iki farklı işlemciye yer verecek.

Yeni sızıntılar Galaxy S8'in ne kadar güçlü olacağını ortaya koyuyor. Telefonlarını iki farklı işlemciyle güçlendiren Samsung, bugüne kadar ki amiral telefonlarında yaptığı şeyi Galaxy S8'de de yapacak. Samsung, dahili bileşenlere bakılmakszın tüketiciler için benzer bir deneyim sunmak için tüm çalışmalarına devam ediyor. Şimdi ise ortaya çıkan yeni rapora göre bu mobil işlemcilerden birinin yeteneklerine ışık tutuyor.

Qualcomm Snapdragon 835'i tüm amiral gemisi telefonlarında kullanması bekleniyor. Samsung, ABD dışında satılan Galaxy S8 serisine kendi Exynos çipini de kullanacak. Snapdragon 835 hatırlarsanız birkaç hafta önce resmi olarak duyurulmuştu. Qualcomm, bu hafta CES 2017'deki yonga setini ayrıntılı bir şekilde açıklayacak. Bununla birlikte şirketin sözde sunumları bazı slaytları, yonganın özelliklerinin bazılarını ortaya koyan raporlar Weibo'ya sızdı.

Slaytlar, Snapdragon 835 System-on-Chip (SoC) teknolojjisinin 10 nm işlem üzerine kurulu olduğunu gösteriyor. Bununla birlikte geçen yıla Snapdragon 820'den %27 daha hızlı bir performans sergileyecek. Çip önceki modellerden enerji bakımından daha verimli. Çip ayrıca kullanıcılar uygulama yükleme süres, web tarama ve VR gibi çeşitli kullanım örneklerinde %20'lik performans artışı sağlamayı amaçlıyor.

Snapdragon 835, ayrıca yeni hızlı sarj teknoloji ile birlikte 15 dakikada sarjı %50 yapmayı amaçlıyor. 5 dakikalık sarj olması neticesinde ise 5 saatlik pil ömrü sunmayı amaçlıyor. Bu slaytların gerçek olduğunu varsayarsak, uluslararası Galaxy S8 sürümleri için üretilmiş olan kendi Exynos çipinin benzer özelliklere sahip olması muhtemel.Gerçek performans karşılaştırmaları için şu an için henüz erken çünkü bu sadece bir sızıntı. Sızıntıya göre Galaxy S8 ve LG G6'da yer alacak.

Peki siz Snapdragon 835'in özelliklerini beğendiniz mi?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.