Asus ZenWatch için Android Wear 2.0 güncellemesi geliyor!

Şimdiye kadar Google'ın akıllı gözetim OS'sinin en büyük güncellemesi olan Android Wear 2.0, nihayet ASUS kullanıcıları için geliyor.

Güncellenmiş smartwatch OS, iki yeni Android saati piyasaya sürdü ve mevcut Wear saatlerine de ulaştı. LG Watch Style ve LG Watch Sport güncellenmiş platformun önde gelen cihazlarıdır ve her ikisi de şu an mevcuttur. Ancak güncellemenin ASUS cihazlara gelmeyeceği yönünde iddialar vardı. Bugün ortaya çıkan raporlarda ise bunun tam aksine yer verildi.

Digitimes tarafından yayınlanan ve Tayvan'ın tedarik zincirindeki kaynakları gösteren bir rapora göre, Asus'un ZenWatch serisinin Android Wear akıllı saatlerini geliştirmeye son verdiğine yönelik bilgi verildi. Ancak rapor doğrulanmadı.

Android Wear 2.0 resmi olarak Şubat ayında piyasaya çıktı, ancak pek çok saat hala resmi bir güncelleme bekliyor. ZenWatch 2 ve 3'ün yeni sürümü orijinal ZenWatch dışarıda bırakıldığına dair iddialar vardı ancak son duyduğumuzda 2017 yılının 2. çeyreğinde güncelleme gelecekti. Şimdi, piyasaya çıkacağına dair raporlar kullanıcıları heyecanlandırdı. En azından ZenWatch 3 için tam olarak gerçekleşecek gibi görünüyor. Yeni güncellemenin 4 gün önce yeni 15 Mayıs'ta yürürlüğe girdiğini bildiren bir resmi Tweet vardı. Mayıs ayı sonlarında güncellemenin piyasada yer alması bekleniyor.

Peki siz Asus akıllı saat kullanıyor musunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.