OnePlus Her Yönüyle Görüntülendi!

OnePlus 5'in sızdırılan görselinde telefon her yönü ile bizlere poz vermiş...

OnePlus 5'in her açıdan yeni görselleri sızdırıldı. Telefonun görüntüleri dikey yatay olarak düzenlenmiş arka kameralarının kullanılıp kullanılmayacağına dair söylentileri ortadan kaldırıyor. Telefon hakkındaki sızıntıların birçoğu OnePlus 5'in arka kapağı görüntülenirken bu seferde ön, alt, yan ve arka tarafı ile gösterilmiş.

Cihazın arka kapağında sok üst köşede çift kamera kurulumuna yer verilmiş. Çift kameranın modülü sol tarafında LED flaş bulunmakta. Kamera modülünde LED flaş üst anten hattına yerleştirilmiş. Arka panelde başka bir anten bandı mevcut.

Telefonun sağ tarafında Güç tuşu bulunuyor ve sol tarafta Uyarı kaydırıcısı ve ses düğmeleri mevcut. Uyarı kaydırıcısı ve ses denetleyicileri arasındaki boşluk, OnePlus 3T'ye kıyasla artmış gibi gözüküyor. İki hoparlör ızgarasını birbirinden ayıran telefon alt tarafında USB-C bağlantı noktası var.

OnePlus 5'in üst kısmı gösterilmemiş ama telefonda 3,5 mm ses çıkışı yok gibi görünüyor. Ön, üst çerçevede ön kamera bulunuyor. Ekranın altında parmak izi tarayıcısı var.

Siz OnePlus 5'in kamerasını beğendiniz mi?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.