Terminator Filminin Oyunu Android ve iOS Platformunda!

Popüler Terminator Genisys: Future War strateji oyunu, oyuncuların insanları kurtarmasına veya makineyi benimsemesine izin vermekte...

Herkesin sevdiği Terminator filminin oyunu çıktı. Arnold Schwarzenegger'in oynadığı ilk üç filmi gördükten sonra Terminator serisinin hayranı olmamak mümkün değil. Geliştirici Plarium, Halihazırda kurulmuş bir imtizaya sahip olmak için Terminator Genisys: Future War oyununu iOS ve Anroid mobil cihazlar için piyasaya sundu.

En son 2015 Terminator filmine dayanan bu oyun, Plarium tarafından geliştirilen ve oynanabilir bir strateji ünvanını taşıyor. Bombalanmış gelecekte hayatta kalmak için savaşan insan direnişinden sorumlusunuz ya da tüm insanları yok etmek için Skynet AI'dan emir alan neredeyse d seçeceğinize bakılmaksızın, iki tarafın her biri, Piyade, Saldırı, Süvari, Havacılık, Kuşatma birimleri ve Spy Dron'lar olmak üzere altı sınıf halinde tam olarak oluşturulmuş 24 adet üniteye sahip.

Terminator Genisys: Future War, hem Android hem de iOS platformlarında tamamen ücretsiz ancak, oyun içi öğelerden bazıları gerçek parayla satın alınabilir. Ayrıca, oyunu oynamak için internet bağlantınızın olması gerekiyor.

Siz Terminator serisini takip ettiniz mi?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.