ASUS'tan Bağımsız Sanal Gerçeklik Gözlüğü!

Asus, sanal gerçeklik gözlük piyasasına iddialı bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Bununla birlikte başka bir üründen bağımsız olarak çalışması bekleniyor.

Asus VR hakkında ilk detayla gelmeye başladı. Tek başına bir VR kulaklık olacak. Tayvanlı PC donanımı ve akıllı telefon üreticisi Asus'un, bu yıl Hepsi Bir Arada (Tek Başına) VR kulaklıkla VR pazarında büyük bir sıçrama yapmak istiyor. u anda satılmakta olan çoğu VR kulaklığın aksine yaklaşmakta olan Asus VR kulaklık seti bir PC'ye yahut konsolu bağlamak ya da üzerinde bir VR içeriği izlemek için bir mobil cihaza bağlanmak zorunda kalmayacak. Bu, muhtemelen her yerde VR içeriğinin keyfini çıkarmak için Asus AIO VR kulaklıktan başka bir şeye ihtiyacınız olmayacağı anlamına geliyor.


Asus AIO VR sanal gerçeklik gözlükleri için kesinlikle çok heyecanlıyız, çünkü geleneksel VR kulaklıklar daha kullanışlı olacaktır.
Bununla birlikte, tüketicilerin tek başına bir ünite olmasına rağmen, bir VR kulaklık seti için çok fazla para ödemeye istekli olmayabileceği için, fiyatlandırma kesinlikle önemli olacaktır.

Asus, tek başına VR kulaklık üzerinde çalışan tek şirket değil. Oculus, Samsung ve Alcatel gibi pek çok başka şirket de benzer VR kulaklıklar üzerinde çalışıyor.

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.