Sony, MWC 2017'de Bomba Gibi Geliyor!

Tanıtımına çok az kala Sony'in yeni telefonları hakkında bilgiler de gelmeye devam ediyor. Söylentilere göre Sony, iki yeni model tanıtacak.

Sony, MWC 2017'de iki yeni akıllı telefon tanıtacak. Sony, önemli ticari fuarların üçünde (CES, MWC ve IFA) akıllı telefonları duyuran az sayıda üreticiden biridir. Ne yazık ki şu an bilinen budur, ancak yakın zamanda telefonun tasarımını ve teknik özellikleri hakkında daha fazla bilgi sahibi olacağız. Bu yılki Mobil Dünya Kongresi'nde şirket, amiral gemisi serisi olan ve Xperia Z serisinin yerini alan Xperia X serisini piyasaya sunacak.

Bu iki model sayı Avrupa Ekonomi Komisyonu'nda yayınlandı ve bu da Avrupa'da satılacaklarını gösteriyor. Aslında Sony için şu anda oldukça büyük bir pazar, özellikle ABD'de sorun yaşıyorlar. Avrupa Ekonomi Komisyonu'na girdiklerinden bu yana CES'de başlayacakları olası değil. Ayrıca, Sony'nin CES'de akıllı telefonları duyurmadığı ve ABD için taşıyıcılar hariç - akıllı telefon duyurularını Mobil Dünya Kongresi ve IFA için kaydettiğini de belirtmek gerekir.

Sony'nin Barselona'daki yeni akıllı telefonları piyasaya çıkarma ihtimali daha yüksek, ancak akıllı telefonlar halen tartışmaya açık. Bunlar, muhtemelen Xperia X2 ve Xperia XA2 olan Xperia X serisinin yeni üyeleri olabilir. Sony, Mobil Dünya Kongresi'nde önemli bir yere sahip bu nedenle akıllı telefonların erken sızdığını görmek şaşırtıcı değil.

Xperia XZ halefi olduğu söylenenlerin yanı sıra Xperia XA casusu da gördük. İddiaya göre, XA2'ye MediaTek Helio P20 yonga seti 4GB RAM ile bağlanacak. Arka tarafta 2MP3MP f / 2.0 kamera, ön tarafında 16MP f / 2.2 bir kamera bulunuyor. Diğer önerilen spesifikasyonlar arasında bir USB Type-C portu ve bir 3.5mm ses çıkışı ve Android 7.0 Nugası yer alacak.

Peki siz Sony'in yeni model telefonları hakkında ne düşünüyorsunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.