Asus'un Yeni Chromebook'u Yolda!

Chromebook serisine ait yeni bilgisayarını piyasaya sürmeye hazırlanan Asus, Flip'ten daha iyi bir şekilde karşımıza çıkacak..

İlgilenenlerin hatırlayacağı Chromebook Flip ile karşımıza geçen yıl çıkan Asus şimdilerde ise Chromebook ailesini genişletmek istiyor. Flip'ten daha iyi özelliklere sahip olan yüksek kaliteli yeni bir dizüstü bilgisayar ile hayranlarını mutlu etmek istiyor. Newegg'de listelenen 499 dolarlık C302CA kodlu dizüstü bilgisayar bir süre sonra siteden kaldırılmasıyla dikkat çekti.

Bu dedikoduların kaynağının bunu kaldırması bizleri biraz şaşırttı. Söz konusu kaynağa göre Asus'un yeni Chromebook'u Flip'ten daha iyi özelliklerle geliyor. Buna göre cihazın 12,5 inç ekran büyüklüğünde olup işlemci departmanında Intel Core M3 bulundurması ve 1080p çözünürlükte bir ekrana sahip olması bekleniyor.

Flip'e göre biraz daha ağır olup 0,5 inç daha kalın olacaktır. Flip'in metal tasarımına göre yeni Chromebook'un daha zarif çizgiler taşıyacak. Yeni Chromebook'un önümüzdeki ay gerçekleşmesi beklenen CES kapsamında tanıtılması muhtemel.

Peki siz Asus'un Chromebook'unu satın almayı düşünür müsünüz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.