Atari'nin Kurucusu Mobil Oyun Geliştirecek!

Bir zamanın efsanevi oyun konsolu olan Atari 2600'de imzası bulan Nolan Bushnell mobil oyun geliştireceğini açıkladı. Peki Atari'nin efsane ismi Bushnell'in yeni işi ne ?

Çocukluğumuzun efsanesi Atari'yi bilmeyenimiz yoktur. Atari'nin kurucu otraklarından olan Nolan Bushnell Amsterdam'da yeni bir mobil oyun geliştirmek için küçük bir oyun stüdyosuyla iş birliği yaptı.

1972 senesinde Atari'yi kuran isimlerden olan Bushnell altı sene sonra kurduğu şirketten uzaklaştırılmıştı. Bu süre içerisinde pek çok yerde çalışan Bushnell 2010 senesinde yeniden Atari'ye geri dönmüştü.

Bushnell'in anlaştığı oyun stüdyosu yaptığı mobil oyunlarla iyi bir popülerlik yakalayan Spil Games. Bushnell Spil Gmaes ile birlikte 3 oyun geliştirecek. Ve oyunların ilki 2017 senesinde bizlerle buluşacak.

Bakalım oyunların başarısı ne olacak ? Bunları hep beraber göreceğiz.

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?