Xiaomi'den Çocuklara Akıllı Saat!

Çinli teknoloji firmalarından olan Xiaomi sadece çocuklar için geliştirdiği akıllı saatini duyurdu. İşte Xiaomi'nin çocuklar için çıkarttığı akıllı saatin tüm detayları!

Teknoloji geliştikçe aslında insanalrın güvenliği de bir o kadar azalıyor. Bunun bilincinde olan Xiaomi sadece çocuklar için akıllı saatini tanıttı.

Xiaomi'nin bu akıllı saatinin adı elbette ki çocuklara özel olarak Mi Bunny. Xiaomi'nin bu akıllı saatinde GPS / GLONASS çipleri bulunuyor. Mi Bunny kullanan çocukları aileleri bu sayede anlık olarak nerede olduklarını bilebilecek.

Mi Bunny sadece takip saati değil. Cihazda BllueTooth ve WiFi bağlantıaları da unutulmamış. Cihazda ayrıca sim kart girişide bulunuyor. Bu sadece dahili olarak bulnan hoparlör ve mikrofonla izin verilen 6 numara saat üzerinden aranabiliyor. Cihaz ayrıca ailelerin isteğiyle ortamın 7 saniyelik ses kaydını konumla birlikte ailelere iletebiliyor. 6 günlük bekleme ömrü sunan 300 mAh kapasiteli batarsaya sahip olan Mi Bunny 59 dolarlık etiketiyle dikkatleri üzerine çekiyor.

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?