Basılı olan Fotoğraflarınızı PhotoScan ile Telefonunuza Aktarın!

Google'un PhotoScan uygulaması sayesinde basılı olan fotoğraflarınızı telefonunuza en iyi kalitede aktarabilirsiniz.

Basılı olan fotoğraflarınızı çekip telefona aktardığınız zaman düşük kalite kaybıyla karşı karşıya kalabiliyoruz. Fakat PhotoScan uygulaması bu işi en iyi şekilde yapmanıza olanak sağlıyor. Basılı fotoğraflarınızı tarayarak dijital ortamda bulunmayan basılı fotoğraflarınızı tarayarak mininum düzeyde kalite kaybı yaşamadan telefonunuza aktarabilirsiniz.

Ücretsiz olarak sunulan PhotoScan uygulaması bu işi oldukça iyi bir şekilde yapıyor. Piyasada bunu yapabildiğini iddia eden birçok uygulama bulunuyor fakat PhotoScan bunlar arasında gerçekten iyisi. Google'un uygulaması hem iPhone, iPad ve Android cihazlarda kullanılabiliyor.

PhotoScan nasıl kullanılır?

Kullanım açısından basit olan uygulama ile fotoğrafları taramak için tek yapmanız gereken şey belirtilmiş olan dört köşeyi yakalamanız gerekmekte. Ardından uygulama gerekli olan tarama işlemi için telefonunuzun flaşından yararlanıyor. Bu sayede flaştan kaynaklanan parlamaları da otomatik olarak ortadan kaldırması mümkün hale geliyor. Taradığı fotoğrafları Google Fotoğraflar'a kaydederek hızlı bir şekilde ulaşmanıza imkan sağlayan PhotoScan uygulamasına bir şans vermenizi öneriyorum.

Android için PhotoScan uygulamasını indirmek için buraya, iPhone ve iPad cihazlarınıza PhotoScan uygulamasını indirmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Peki siz eski fotoğraflarınızı taramak için PhotoScan'ı kullanmayı düşünüyor musunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.