BlackBerry QWERTY Klavyeli Telefonunu Tanıtmaya Hazırlanıyor!

Önümüzdeki ay gerçekleşmesi beklenen CES 2017 kapsamında Android'li BlackBerry de tanıtılacak..

TCL, BlackBerry'in elinde tutup telefon piyasasına tekrar kazandırmak istedi. Las Vegas'ta düzenlenmesi beklenen CES 2017 kapsamında yeni nesil BlackBerry cihazlar tanıtılacak. BlackBerry daha önce iflasını vermiş ardından telefon piyasasına geri dönmüştü.

Ancak yeterli ilgili görmediğinden tekrar kabuğuna çekilmişti. TCL bu duruma el atıp daha BlackBerry ile birlikte bu yolda ilerlemeye çalışıyor. CES 2017 kapsamında tanıtılması beklenen Android'in QWERTY klavyeli telefonu BlackBerry Mercury kod adıyla sızdırılmıştı.

Mercury telefonundan sonra BlackBerry telefonlar artık TCL tarafından tasarlanacağı gibi üretilip pazara sunulmasını da kendisi üstlenecek. Yani bu BlackBerry'in tanıtılacak olan telefonu BlackBerry'in son telefonu olup artık üretimleri TCL tarafından olup onlar tarafından desteklenecek.

Samsung, Apple ve diğer mobil cihaz üreticileri ile rekabet edemediğini tespit eden BlackBerry artık yazılımlara bununla birlikte hizmetlerin üstüne düşecek.. Elbette BlackBerry'in eskiden pazardaki yeri önemliydi ancak ardından rakiplerine yenik düştü. Şimdi ise bu rakiplerin yanından geçebilecek mi, hep birlikte göreceğiz.

Sizce BlackBerry, istediği ilgiyi toplayabilecek mi?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.