Bu Sefer Stres Çarkı Patladı!

Telefonlar ve Hoverboard'lardan sonra şimdi de stres çarkları patlamaya başladı. Bakalım daha neler göreceğiz...

Galaxy Note 7 ile telefonların patladığına geçen yıl tanık olduk. Bunun nedeni ise maliyetten kaçınarak ucuz batarya kullanılması resmen faciaya neden olduğunu biliyoruz. Yine kısa süre önce sükse yapan sanayi ürünler bir araya getirilmiş ucuz Hoverboard'ların patlaması haberleri bir süre gündemi meşkül etti. Şimdi ise son zamanların popüler stres çarkı 7'den 70'e herkesin elinde olan çarkların patladığı ortaya çıktı. Tabii ki bunun bütün stres çarklarına maal edemeyiz çünkü sadece stres çarkı görevi gören ürünlerde hiçbir sıkıntı yaşanmıyor.

Eskilerin stres çarkı günümüzde popüler olduktan sonra Bluetooth bağlantısı ile telefona bağlanan ne kadar hızlı çevirirseniz kaç dakikada döndüğünü gösteren değişik modelle piyasada görülmüştü. Amerika'da yaşayan Kimberly Allums, Bluetooth bağlantısı olan stres çarkının şarj olduğunu dile getirdi.

Kimberly Allums, Çin malı stres çarkının yaklaşık 45 dakika boyunca şarjda olduğunu ve boyutuna göre çok şiddetli bir ses ile patladığını belirtti. Maliyeti düşürmek adına kalitesiz batarya kullanımı bu tip sonuçlara her zaman yol açabilir. Size tavsiyemiz, çocuğunuzun sağlığını düşünüyorsanız; Bluetooth bağlantısı olan bir stres çarkı almamanız yönünde olacak.

Siz Bluetooth bağlantılı stres çarkını kullanmaya devam ediyor musunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.