Galaxy Note7 Fan Edition'un Lansmanı Yapıldı!

Galaxy Note7'nin yenilenen versiyonu Note7 Fan Edition süpriz bir şekilde resmen tanıtıldı...

Samsung'un yenilenen telefonu Galaxy Note 7 bugünün Galaxy Note7 Fan Edition (FE) modeli olarak resmen tanıtıldı. 7 Temmuz'da piyasaya sürülecek olan telefonun orjinal renk seçenekleri Black Onyx Mavi Mercan, Altın Platin ve Gümüş Titanyum olacak. Güney Koreli şirket operatör servisi LG Uplus, cihazın ön sipariş fiyatının 611 dolardan açıldığını duyurdu.

Fakat yenilenen Galaxy Note 7'den farklı değişiklikler yapılmış. Samsung'un geçen sene patlamasına sebep olan batarya bölümünde büyük değişiklikler yapılmış. Galaxy Note 7 FE modelinin bataryası orijinal Note 7'ye göre %8.5 oranında azaltıldı. Yani yenilenmiş Note7, 3.500 mAh yerine 3.200 mAh batarya ile geliyor.

Telefonun 1440 x 2560 çözünürlüklü 5.7 inç Super AMOLED ekranı ile beraber dört çekirdekli Snapdragon 821 yonga seti ve Adreno 530 GPU'dan güç alacak. Galaxy Note7 FE 4GB RAM ve 64GB dahili depolama alanı ile beraber gelecek.

Galaxy Note7 FE parmak izi okuyucu, iris tarayıcı suya ve toza karşı dayanıklı IP68 sertifikasına sahip. Telefonda S-Pen'in yanı sıra süpriz bir yenilik ile gelen cihaz Galaxy S8 ile gelen sanal asistan Bixby'nin Note7 FE'ye dahil edilmiş olaması ve Galaxy Note7 FE'nin arayüzünün Galaxy S8 ile aynı olacağını belirtelim.

Siz Galaxy Note7 FE'nin Bixby ile gelmesini nasıl buldunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.