Canlı Yayında Kadın Zehirlendi!

Canlı yayında yanlış bitkiyi yiyen kadın gözler önünde zehirlendi...

Sosyal medya son birkaç yıldır günden güne büyüyen insanların bu büyümeye katılması ve ondan kariyer yapmaya çalışması için sayısız fırsat veriyor. Şimdi Instagram, Facebook ve YouTube gibi bazı platformlar da küçük işletmeler çalıştırmak ve kişisel markalar oluşturmak için kullanılmaktadır. Bazen bir anlık şeyler online şöhretin peşinden koşmak ölümle sonuçlanmakta.

Çin'in sağlıklı video kayıtçısı Zhang, canlı yayın sırasında kaza sonucu zehirlendi. Hastanın hayatını kurtarmak için çabuçak hastaneye götürülmesi gerekmekteydi.

Aloe veranın dev bir yaprağı olarak görünen bitkiyi canlı yayında yedi ve zehirlendi. Canlı yayın esnasında yediği aloe vera değil, aloe veraya benzeyen fakat çok zehirli olan Agave Americana olduğunu bilmiyordu. Bitkiyi bir süre çiğnemeye devam etti ve bir süre acı olduğundan şikayet etti.

Kısa süre sonra çok kötü hissetmeye başladı ve canlı yayını kapattı. Daha sonra kabarcık halinde patlak vermeye başladığında hastaneye kaldırıldı. Zhang'ın şimdi stabil durumda olduğu söyleniyor.

Siz kadının zehirlenmesinde suçu kimde buluyorsunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.