Casper VIA M2'nin Özellikleri ve Fiyatı!

Bir süredir beklenen güçlü özelliklere sahip olması beklenen VIA M2 bugün tanıtıldı.

Casper ailesine yeni katılan model ile ilgili birçok haber gelmiş ve bugün nihayetinde resmi tanıtımı yapıldı. Casper'ın yeni akıllı telefonu VIA M2 son derece şık bir tasarıma sahip olup uygun fiyatlı olmasıyla ön plana çıkıyor. Tasarıma önem veren Casper, cihazın özellikleri de fiyatı için gayet başarılı. İki farklı renk seçeneği sunan Casper ayrıca parmak izi okuma teknolojisi ile kullanıcıları mutlu edecek.

Casper VIA M2'nin Özellikleri
Metalik bronz ve titanyum gri olmak üzere iki farklı renk seçeneği ile gelen cihaz 5 inç ekrana sahip olup tek elle kullanımda rahatlık sunmayı amaçlıyor. Full HD IPS ekrana sahip olup Corning Gorilla Glass 3 ekran korumasıyla ekranda st düzey dayanıklık sunmaktadır. 4.5G teknolojisi ile internet deneyiminizin hızlı olması konusunda yardımcı oluyor. Home tuşuna entegre edilen parmak izi okuyucusu ile telefon kullanıcılar için daha güvenli hale geliyor. Bu sayede telefon meraklı gözlerden bir nevze de olsa uzakta kalıyor.

İşlemci departmanında 8 çekirdekli 1.4 GHz işlemci kullanıp Android 6 Marshmallow işletim sistemi ile yüklü geliyor. 32 GB depolama alanı ve 3 GB RAM'e sahip olan cihaz en zorlu uygulamalarda oyunlarda bile performansından ödün vermek istemiyor. Ayrıca cihazın kapasitesini arttırmakta mümkün. Micro SD ile Casper VIA M2 'yi 128 GB'a kadar arttırmanız mümkün.

Kamera konusunda da oldukça başarılı olduğunu gördüğümüz cihazın arka kapağında 13 MP çözünürlükte netleme konusunda hızlı olan, hazır çekim modları bununla birlikte gelişmiş özellikleriyle fotoğraf çekmeyi sevenleri mutlu edecek kamera sunuyor. Birbirinden güzel özçekimler yapabilmeniz için ise ön kapağında 8 MP'lik kamera bulundurmaktadır.

Casper VIA M2'nin Fiyatı
Özellikleri bakımından gayet etkileyici olan bu cihazın fiyatı ise 1.099 TL'dir. Bu özellikler için piyasadaki telefonlara kıyasla gayet makul bir etikete sahip olduğunu söylemek mümkün..

Casper VIA M2 Teknik Özellikleri
İşlemci : 1,4 GHz. Octa-Core 8 Çekirdek, MSM 8937 işlemci
İşletim Sistemi : Android 6.0 Marshmallow
Ekran : 5.0 inç Ful HD IPS
RAM : 3 GB
Depolama : 32 GB
Kamera : 13 Megapiksel arka kamera, 8 Megapiksel flaşlı ön kamera
Boyut ve Ağırlık : 142 x 69.6 x 8.73 mm, 151 gram
Pil : 3000 mAh
Bağlantılar : Bluetooth 4.1, WLAN 802.11 b/g/n, WLAN, Micro USB, GPS
Kutu içeriği : AC Adaptör, USB Kablosu, Mikrofonlu Kulaklık, Koruma kılıfı, ekran koruyucu film

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.